Pengikut Blog Ini

Tuesday, January 07, 2014

Seminggu Di Tahun 2014


Selamat Tahun Baru 2014!

Udah seminggu berlalu... tapi lom terlambat lagi tuk ucapkan..
Aku mengharapkan taun nih lebih baik dari taun2 berlalu...

Ok, sebabkan udah lama x berblog, so banyak citer yg dah ketinggalan..
Sebelum nak citer panjang2 nak update sikit tentang diri selepas menyepi sekian lama.
Mana yang friend kat fb tu mungkin tau la... mana yg x tu mmg xtau la kan?

Memula tentang family aku... Anak2 aku skang udah ada 4 orang
Qina yang skang udah 9 taun, Harith yang dah 6 taun,
Thira plak dah 4 taun dan yang last Baby Ifa dah 11 bulan...

Tentang kerjaya aku plak... aku skang bukan lagi seketeri...
Bos aku udah kena tuko nun jauh ke Sarawak.
So skang aku udah tuko bidang tugas ler huhuh...
Tapi sebelum dapat surat tuko jenuh juga le dibuatnya..
Macam2 perasaan ada.... sebab macam2 menda yg berlaku :(
Nanti entry lain baru citer le...

Tuesday, December 17, 2013

Testing setelah sekian lama


Testing... testing...

Lama giler x update blog huhuhu
Aritu kata nak tuko jadikan blog bisnes... tapi x jadi pun.
Maleh plak nak update gambo jualan :p

Dah lama gak x berciter tentang diri...
Banyak perkara kalo nak diikutkan leh citer, tapi... maleh je huhuhu

Ok... skang ni rasa nak berblog macam ada balik sket2...
Tengok le... sampai bila :p

Wednesday, May 29, 2013

Tukar isi cerita

 
Lama giler x berapdet blog nih.
 
Korang... yang jadik follower aku tuh teruskan bersama erk!
Pasni aku nak gunakan blog nih untuk bisnes online :)
Malas ler nak bukak blog baru... lagipun blog ni dah ada followernya heheheh
Sekurang-kurangnya ada gak ler entry kan... :p
 
Blog ni pun aku nak tutup sayang... nak apdet, malehhh :p
So entry 2013 dan berikutnya pasni akan bertukor le isi citernya...
Xde le celoteh ntah apa2 mamamanja yang dah x manja nih hahahah
Tapi kan... andai kata tetiba rindu nak merapu,
akan ada ler terselit sikit merapu meraban tu... konon iklan la kan... :)
 
Ok, ni je dulu pembukanya...
daaaaa...
 

Thursday, November 29, 2012

Kurangkan manis yer...

 
Haaa selambak ko stok gula!
Tapi ni bukan aku punya sorang... 3 org punya!
8 peket sorang tuk aku, bos dan pilot dia.
Kat umah aku stok yang lepas2 pun banyak lagi...
Ye ler, kat umah ari2 mak aku jerk yang guna gula sebab bancuh kopi.
 
Aku kat umah memang jarang bancuh2 ayor ni...
Pakwe dan anak2 banyak minum air masak jer...
Bekpes pagi pun dorang minum ayor masak je cuma kengkadang tu aku bancuh la teh o panas.
Bancuh teh o pun jarang2 abis sebab dorang minum sikit pastu minum ayor kosong!
 
Aku plak selalu bancuh milo, so x guna gula.
Qina pun bila dia terasa nak minum manis, baru dia mintak tapi dia minum milo.
Harith ngan Thira sah2 le minum susu dorang.
So memang sepeket pun tahan le sebulan...
 
Untung jugak aku keje bernas ni.. beras dapat, gula pun dapat.
Jimat!!!
 

Wednesday, November 28, 2012

Magnum

 
  
 
 
Layan waktu tengah ari semalam.
Tengok iklan lam tb tu terliur jer...
Ada 3 jenis, nanti nak cuba yang lagi 2 tu plak!
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...